JOVES QUALIFICATS

Guia Empresarial

JOVES QUALIFICATS

El Programa Joves Qualificats va dirigit als joves que tenen entre 18 i 30 anys inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil amb formació acadèmica universitària o formació professional de grau superior acreditada, sense o amb poca experiència laboral prèvia en la seva formació.

A qui va dirigit? A joves amb edats entre 18 i 30 anys amb titulacions superiors o equivalents, inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.Quina durada té? Segons convocatòria, l’any 2018 té una durada de 12 mesos

Quina titulació s’ha de tenir? Les titulacions demandades varien a cada convocatòria i seran descrites al projecte presentat.Quin és el tipus de contracte? Contracte en pràctiques amb l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.I recorda que per accedir-hi has d’estar inscrit al SOIB com a persona aturada demandat d’ocupació, al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, i no haver estat contractat en aquesta ocupació més de 17 mesos.

En esta sección consulta las OFERTAS DE TRABAJO que nos hacen llegar las empresas de nuestro municipio o las ofertas de trabajo vacantes de los programas del Ayuntamiento de Sant Josep de sa Talaia. Si cumples con los requisitos y la oferta te interesa, envía tu candidatura lo más bien posible.

Els Certificats de Professionalitat són documents oficials, regulats pel Reial decret, d’aplicació en tot el territori nacional. Són l’instrument d’acreditació oficial de les qualificacions professionals en l’àmbit de l’administració laboral.

Descriuen una ocupació en termes de competències professionals (la seva execució correcta) i defineixen els continguts de l’acció formativa que capacitaria per al correcte exercici d’una ocupació. Tenen caràcter oficial i validesa en tot el territori nacional i són expedits pel Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i els òrgans competents de les comunitats autònomes (SOIB).

Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals (390 hores). Data d’inici el 25/01/2018. Durada: 12 mesos. Dirigit a menors de 30 anys.

Activitats Auxiliars en Viver, Jardins i Centres de Jardineria (250 hores) Data d’inici el 13/02/2018. Durada: 9 mesos. Dirigit a majors de 30 anys.